Over ons

Wil jij op een leuke, snelle, voordelige maar vooral een leerzame en verantwoorde manier je rijbewijs halen? Rijschool WayWay geeft rijlessen in Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Gouda, Delft, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Weddingsveen, Rijswijk en Zoeterwoude.

Wij hebben super voordelige rijlessen, je kunt bij ons al lessen voor slechts € 32 per les. De bedoeling is dat je met zo weinig mogelijk rijlessen je rijbewijs gaat halen. Veel belangrijker nog is dat je daarna met een veilig gevoel op een verantwoorde manier met de auto aan het verkeer kan gaan deelnemen.

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze wijze van lesgeven en het feit dat je altijd les krijgt van dezelfde, ervaren instructeur welk regelmatig wordt bijgeschoold. Dat we ons vak verstaan komt o.a. door onze hoge slagingspercentage. Dit percentage ligt ver boven het landelijke gemiddelde. Onze slagingspercentage is te vinden op de rijschoolgegevens site van het CBR.

In onderling overleg met de instructeur is bij ons veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan flexibele lestijden, compacte lesschema’s, spoedcursussen, diverse pakketten maar ook gewoon eenmaal per week met variërende les duur is bij ons geen probleem. Binnen deze flexibiliteit garanderen wij uiteraard altijd dezelfde instructeur. Kortom bij rijschool WayWay is alles mogelijk.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.