Diensten

Gratis proefles

Een vrijblijvende proefles is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Op deze manier kan de kandidaat op een ongedwongen wijze ervaring opdoen met de prettige manier van lesgeven.

Group 230
Group 228
Rijopleiding

Als eerste worden de basisvaardigheden zoals stuurtechnieken, schakelen en remmen, kortom de voertuigbeheersing aangeleerd. Dit wordt op rustige plaatsen gedaan, zodat wij je deze belangrijke vaardigheden rustig uit kunnen leggen.

Spoedopleiding

Onze rijschool biedt ook de mogelijkheid om je rijopleiding in een kortere periode te voltooien. Wij hebben geen wachttijden en je kan direct beginnen.

Tarieven

Bekijk de tarieven op de Tarieven pagina.

Bijzondere verrichtingen

Voordat je het felbegeerde roze pasje kunt ophalen bij de gemeentelijke basisadministratie, moet je eerst laten zien dat je voldoende bekwaam bent om als (beginnend) automobilist de weg op te kunnen. De examinatoren van het CBR beoordelen of je aan deze bekwaamheid voldoet. Een onderdeel van het rijexamen is dat je…

Examen

Lees meer over het examen in de Examen pagina.

Faalangst

Rijschool WayWay is gespecialiseerd in het geven van Faal angst – instructie. Door een vakbekwame en gedegen instructie, leet u omgaan met de oorzaak van je angsten. De lessen hebben tot doel dat u zich wederom geheel op uw gemak in uw auto voelt en zonder probleem of hinderlijk gevoel kunt deelnemen aan het verkeer.

Theorie

Wanneer je goed op de hoogte bent van alle verkeersregels, geeft dat rust tijdens het rijden. je zit zelfverzekerd achter het stuur en voelt je minder gespannen.

Een goede kennis van de verkeersregels bevordert  hiermee niet alleen je veiligheid op de weg, maar blijkt ook praktijklessen te besparen!

kortom je wordt goed voorbereid naar je examen toe, met online oefenen en samen op een scherm alles bespreken.

Taxi

Er wordt theorie en praktijk lessen gegeven voor de taxi.